Certificaten

Al onze duurzaamheidsprogramma’s zijn gebaseerd op strenge interne beleid en systemen, alsmede algemeen aanvaarde internationale normen. Door de verspreiding van de normen, de daaraan verbondene kosten en bijbehorende hulpbron eisen, hebben we gekozen wat wij en veel van onze belanghebbenden de best toegangelijke voedselveiligheid, milieu- en sociale normen in de landbouwindustrie beschouwen.

Global GAP certificaten

Banabay Bananas - global gapGLOBALGAP is een wereldwijde standaard die goede landbouwkundige uitoefeningen verzekert. Het is een nonprofit organisatie gericht op veilige en duurzame landbouwproductie wereldwijd veilig te stellen. GLOBALGAP stelt vrijwillige normen voor de certificering van landbouwproducten over de hele wereld, waar de producenten, leveranciers en afnemers nodig hebben om hun normen aan te passen harmoniseren.

Het doel van deze certificering is een universele standaard te creëren om een veilige productie methoden te bereiken, met verantwoorde natuurlijke hulpbronnen en het welzijn van de werknemers en dieren veiligstellen.

Het is nu ‘s werelds meest geïmplementeerde boerderij certificatieschema. Klanten voor landbouwproducten vorderen nu bewijs van GLOBALGAP certificering als voorwaarde om zaken te doen als een manier om de kwaliteit van voedsel te krijgen, die veilig en duurzaam geproduceerd zijn. In tegenstelling tot andere plantage certificatieschema’s heeft GLOBALGAP definitieve regeling voor de telers te volgen, en elke productie-eenheid wordt beoordeeld door onafhankelijke derden accountants. Deze accountants werken voor commerciële certificatie bedrijven die zijn erkend door het secretariaat GLOBALGAP voor audits en awardcertificaten waar verdiend voeren.

Al onze plantage faciliteiten bezitten een Global GAP certificering met de registratiecijfer GGN: 4049928148308. Voor meer informatie bezoek www.globalgap.org
www.globalgap.org

Banana  - Global GAP

Menu