Duurzaamheid - BanaBay - Banana Import Export van verse groenten en banaan.

Duurzaamheid

BanaBay, als leverancier van duurzame verse groenten en bananen, maken gebruik van een administratie praktijk dat onze milieu-, economisch en sociaale beleid leidt.

Verantwoordelijkheid

Als een bedrijf betrokken bij de productie van vers fruit, hebben we zeker onze verantwoordelijkheid op om te verzekeren dat onze bewerking worden geleid door de zorgvuldige afweging van de belangen van al onze belanghebbende.

Contributie

Wij hebben gestaag voortgang geboekt om tot duurzame praktijken te komen, om tot een betere inkomens en bestaansmiddelen voor onze werknemers en hun gezinnen te bijdragen. Dit helpt ook de bodemvruchtbaarheid te behouden, de waterkwaliteit te verbeteren, de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de biodiversiteit te beschermen.

Social

Bijgevolg heeft BanaBay milieu- en sociaale beleid, alsmede diverse programma’s ter bescherming en behoud van het milieu, en de ondersteuning van het welzijn van onze medewerkers en de gemeenschappen die ons omringen bevorderd.

Normen

Onze ecologische en programma’s vor werknemers worden regelmatig gecontroleerd door de interne en externe accountants tegen internationaal aanvaarde milieunormen zoals GlobalGAP.

Menu