Welkom bij BanaBay – De Banana Import Company van Nederland

BanaBay Limited specialiseert zich in Nederlands Banana Import en dient ook Europa. Of u een van onze gewaardeerde klanten of een investeerder bent, of u gewoon geïnteresseerd bent in meer informatie over onze producten, demonstreren we onze toewijding aan kwaliteit en onze spannende en snel groeiende wereldwijde onderneming. Wij zijn een van Ecuadors toonaangevende producenten en distributeurs van hoogwaardige, verse bananen.

 

Enthousiast

We zijn enthousiast om te voldoen aan de behoeften van onze consumenten wereldwijd. Onze visie is inderdaad om een toonaangevende wereldwijde leverancier van gezonde en voedzame vruchten voor consumenten van alle leeftijden te worden.

Overzicht

Op deze website vindt u een overzicht van ons bedrijf, onze producten van topkwaliteit, onze geïntegreerde productieketen, onze wereldwijde mogelijkheden van distributie en onze wereldklasse merk BANABAY.

Uniek

Onze unieke kwaliteit positioneert ons bedrijf als de ideale leverancier voor supermarkten, foodservice operators, buurtwinkels en restaurants om onze heerlijke vruchten te bieden.

Vertrouwd

Onze handelsmerken staan bekend als een vertrouwd symbool van productkwaliteit, versheid en betrouwbaarheid. Onze standvastige toewijding aan kwaliteit en innovatie stellen ons in staat om uitstekende producten consequent aan onze klanten te leveren.

Menu