Onze Producten - BanaBay - Banana Import Export

Onze Producten

BanaBay bieden een verscheidenheid van gezonde, volkorene en voedzame producten essentieel voor een gezonde levensstijl. We haasten fruit van topkwaliteit aan u en verzekeren dat u de meest verse, smaakvolle en heerlijkste vruchten ontvangt.

Vers Fruit

Van onze plantages aan u koesteren wij onze producten om u het beste te geven. Voor de hedendaagse drukke consument is gezond eten net zo eenvoudig als het oppakken van een BanaBay product die ontworpen is voor hen die onderweg zijn.

Door verticale integratie, just-in-time levering en uitstekende handelingspraktijken garandeert BanaBay goede kwaliteit van onze plantages aan onze consumenten. Onze gesloten koelketen van het veld aan de winkel in combinatie met onze innovatieve verpakkingen, laaten ons vers gesneden producten bieden die vrij van additieven en conserveringsmiddelen zijn.

Het BanaBay vers gesneden product is bereidet en verpakt in onze eigen faciliteiten die zijn uitgerust met hoogwaardige apparatuur en opereren onder strenge voedselveiligheid en kwaliteitsadministratie systemen.

Kwaliteit

We zijn erg trots op onze kwaliteit. Onze telers, verpakkers, verwerkers, verladers en medewerkers delen deze toewijding overal in de wereld. Ze bieden klanten de beste, meest lekkere en voedzame verse vruchten dag na dag.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is voor ons heel belangrijk en daarom hebben we een speciale afdeling gericht op de veiligheid van onze producten.

Voedselveiligheid wordt gewaarborgd door het toezicht op het product van de plantage naar de markt met hulpmiddelen zoals: kwaliteitssysteem handleidingen, self-audit programma, veldinspecteurs, statistische gegevens van producties en het gebruik van chemicaliën, en schijn terugbrengen.

Verpakking

Onze verpakkingsafdeling streeft de “vers” in de vruchten te houden die dagelijks worden geoogst. Door het tewerkstellen van zaakkundigen op het veld, is ons bedrijf in staat om kostenefficiënte en tijdige verpakkingsoplossingen voor onze productie activiteiten die de behoeften van onze klanten vorzien.

 

BanaBay Fresh Produce Availability Chart

BanaBay Fresh Produce Availability Chart


Menu