Sociaal

Naast de bijdrage van ons bedrijf aan de nationale economie, speelt ons bedrijf een belangrijke rol in het welzijn van de ongeveer 500 directe medewerkers, hun families en de gemeenschappen waarin zij leven.

Onze arbeidsbeleid en praktijken zorgen voor een hygiënische en veilige werkomgeving, na verscheidene internationale normen. Al onze medewerkers zijn gegarandeerd veilige werkomstandigheden.

Strikte naleving van onze arbeids-en sociale programma’s en beleid wordt gecontroleerd door het “Ministerio de Relaciones Laborales” in Ecuador. In onze grotere plantages bieden wij zelfs huisvestingsprogramma’s voor onze senior medewerkers, met gratis maaltijddiensten de hele dag en gratis water en elektriciteit. Bovendien profiteren ook de familie van medewerkers van deze programma’s.

De gemeenschappen rond onze faciliteiten profiteren ook van de verschillende maatschappelijke betrokkenheid en charitatieve programma’s van het bedrijf dat de werknemers funderen en dragen door vrijwilligerswerk. Deze programma’s zijn ontworpen om de kwaliteit van het leven te verbeteren en om de middel en kennis te bieden, gezonde en productieve gemeenschappen te ondersteunen.Menu